Vrienden van het Van Damorgel

Voor de instandhouding van dit mooie historische Van Damorgel (1869) in de Dorpskerk van Zoeterwoude nodigen wij u graag uit om Vriend te worden.

De minimum bijdrage is laag gehouden: € 12,50 per kalenderjaar.  Deze gift komt in aanmerking voor de post aftrek inkomstenbelasting.

Voordelen van de Vriendenkring:
- Uw bijdrage is een belangrijke ondersteuning voor de instandhouding en het onderhoud van het Van Damorgel, zodat er nog vele jaren van de mogelijkheden van dit waardevolle instrument in Zoeterwoude genoten kan worden.
- De Werkgroep orgelconcerten houdt u per e-mail op de hoogte van de te organiseren concerten en nieuws over het orgel. Mocht u niet over een mailadres beschikken dan wordt de informatie op uw huisadres bezorgd indien u in Zoeterwoude of naaste omgeving woont.
- Indien er een toegangsprijs geldt voor orgelconcerten, ontvangt u daarop als Vriend van het Van Damorgel een korting van € 2,-- tot maximaal twee personen.
- Uw suggesties worden op prijs gesteld.

Wij hopen van harte dat u zich als vriend aanmeldt. U kunt dit als volgt doen: Een bijdrage van (minimaal) € 12,50 overmaken op de bankrekening van het orgelfonds onder vermelding van uw naam, adres, en vriend voor (jaartal).

Het bankrekeningnummer en de tenaamstelling is: NL82 ASNB 0827 4512 02  t.n.v. het CVK Protestantse Gem Zoeterw  (inzake orgelfonds)